Tinos Hotell
  • Om oss
    • Personvern
  • Restaurant
  • Meny
    • À la carte
    • Tapas
    • Koldtbord
    • Førjulsmeny
    • 2- og 3-retters meny
    • Take away
    • Matallergi
  • Rom
  • Ledig stilling
  • Kontakt

 

  • Home
  • Førjulsmeny

Førjulsmeny

Juletallerken

Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, potet og svinesaus (G)
Traditional Christmas plate with roasted breast of pork, sausage, pork patties, red cabbage, potatoes, and gravy

Kr 365.-

 

Lutefisk

Bacon, ertepurè, poteter og sennepsaus. Serveres med potetlompe og sirup (L, F, G)
Lye fish with bacon, peapurèe, potatoes and a creamed moustard sauce. Served  with potato pancake and golden syrup

Kr 455.-

 

Husets karamellpudding

Krem og karamellsaus (E, L)
Caramel pudding with cream and caramel sauce

Kr 120.-

Riskrem med rødsaus av bær (L)

Whipped cream with rice and sauce of red berries

Kr 120.-

Dessertbuffè / Sweet dishes

(tilgjengelig på dager hvor det er buffè)

Ulike juledesserter inkl kaffe

Kr 175.-

© 2025 Tinos Hotell AS – Design & utvikling: Kommunikasjonshuset Trio Media As
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok