Koldtbord
Koldtbord 1
- Kyllingfilet med pesto og waldorfsalat
- Roastbiff med remulade og sylteagurk
- Spekemat med potetsalat
- Røkt laks med eggerøre
- Varmrøkt krydderlaks med salat
- Husets gryte med ris og salat
- Karamellpudding
Kr. 395.- pr person Take Away
Kr. 445.- pr person Restaurant
Minimum 10 personer
Koldtbord 2
- Håndpillede reker med majones
- Appelsinglasert svinekam med waldorfsalat
- Roastbiff med remulade og sylteagurk
- Røkt laks med eggerøre
- Pepperlaks
- Spekemat med potetsalat
- Kalkunbryst med hvitløk, urter og salat
- Helstekt lammelår med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og rødvinsaus
- Karamellpudding
Kr. 475.- pr person Take Away
Kr. 525.- pr person Restaurant
Minimum 10 personer
Ring oss på 74 21 80 00, eller send e-post til booking@tinoshotell.no for bestilling.