- Home
- Restaurant
Restaurant
Vi bruker lite penger på ren markedsføring, derimot bruker vi kun de beste råvarer på kjøkkenet – det er vår beste markedsføring
Utsagnet kommer fra kjøkkensjefen og grunnleggeren av Tinos. I det ligger det at vi tilbyr en matopplevelse med utsøkte råvarer i alle retter.
«Value for money» er ledemottoet for hele bedriften, men at kjøkkenet leverer matopplevelser er utrolig viktig for familiebedriften som i tillegg til servering i egen restaurant også leverer Takeaway i stor utstrekning til hverdags og fest.
Menyen er fast og har hovedvekt på italienskinspirert mat, men også tradisjonelle à la carte-retter og husmannskost for den del. Innimellom har vi noen ekstra tilbud på tavla som følger sesong og tilgang på råvarer 🙂
Åpningstider:
Man-lør: 14.00 til 21.30 / Søn: 14.00 til 21.00 (endret etter c-19)
I påsken, Juli/August og mellomjula har vi noe redusert åpningstid
(Oppdateres på vår facebookside, samt ved ytterdør)
Stengt noen dager i året:
Skjærtorsdag, langfredag og påskeaften
(hotellet stenger onsdag før skjærtorsdag)
VI HOLDER HELT STENGT 23/7-7/8, 2 ukers ferieavvikling
Lille julaften 23/12
(hotellet stenger dagen før, utsjekk 22/12)
Julaften 24/12
1.Juledag 25/12
Nyttårsaften 31/12
(hotellet stenger 30/12, åpner igjen 2/1)
1.Nyttårsdag 1/1
Take away ordretelefon: 74 21 80 22