Tinos Hotell
  • Om oss
    • Personvern
  • Restaurant
  • Meny
    • À la carte
    • Tapas
    • Koldtbord
    • Førjulsmeny
    • 2- og 3-retters meny
    • Take away
    • Matallergi
  • Rom
  • Ledig stilling
  • Kontakt

 

  • Home
  • Meny
  • Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord 1

  • Kyllingfilet med pesto og waldorfsalat
  • Roastbiff med remulade og sylteagurk
  • Spekemat med potetsalat
  • Røkt laks med eggerøre
  • Varmrøkt krydderlaks med salat
  • Husets gryte med ris og salat
  • Karamellpudding

Kr. 395.- pr person Take Away
Kr. 445.- pr person Restaurant

Minimum 10 personer

Koldtbord 2

  • Håndpillede reker med majones
  • Appelsinglasert svinekam med waldorfsalat
  • Roastbiff med remulade og sylteagurk
  • Røkt laks med eggerøre
  • Pepperlaks
  • Spekemat med potetsalat
  • Kalkunbryst med hvitløk, urter og salat
  • Helstekt lammelår med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og rødvinsaus
  • Karamellpudding

Kr. 475.- pr person Take Away
Kr. 525.- pr person Restaurant

Minimum 10 personer

 

Ring oss på 74 21 80 00, eller send e-post til booking@tinoshotell.no for bestilling.

© 2025 Tinos Hotell AS – Design & utvikling: Kommunikasjonshuset Trio Media As
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok