Tinos Hotell
  • Om oss
    • Personvern
  • Restaurant
  • Meny
    • À la carte
    • Tapas
    • Koldtbord
    • 2- og 3-retters meny
    • Take away
    • Matallergi
  • Rom
  • Ledig stilling
  • Kontakt

 

  • Home
  • Meny
  • 2- og 3-retters meny

Menyforslag

KUN PÅ FORHÅNDSBESTILLING OG MINIMUM 10 PERSONER

Hvitløk- og urtestekte scampi
Lun grønnsakssalat, aioli og grillet foccacia

*

Namdalsbiffen
Godt modnet ytrefilet av lokal okse
Bakte rotgrønnsaker, smørstekte amadinepoteter og kantarellsaus

*

Sjokoladefondant med bær og vaniljeis

2-retter kr. 425,-
3-retter kr. 525,-

Tinos-border

Carpaccio av røket laks
Ruccola, parmesan, kapers, god olivenolje og pesto

*

Helstekt ytrefilet av elg
Ovnsbakte rotgrønnsaker, sopp, rødløkkompott, fløtegratinerte poteter og portvinsaus

*

Creme Brulee
Med bær og bringebærsorbé

2-retter kr. 475,-
3-retter kr- 595,-

Tinos-border

Caprese
Tomat- og mozzarellasalat med oliven og basilikum

*

Hvitløk- og rosmarinstekt lammefilet
Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus

*

Affogato, vaniljeis med espresso

2-retter kr. 455,-
3-retter kr. 545,-

Tinos-border

Parmaskine
Melon og honning

*

Pannestekt kveitefilet
Med ertepurre, smørdampede grønnsaker, smørsaus og amadinepoteter

*

Bringebær gratinert med Sitrus zabaione

2-retter kr. 410,-
3-retter kr. 555,-

(2-retter = forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert)

Disse menyer FORHÅNDSBESTILLES (minimum 4 dager før) og forutsetter at alle tar det samme. MINIMUM ANTALL ER 10 PERSONER

© 2023 Tinos Hotell AS – Design & utvikling: Kommunikasjonshuset Trio Media As