Menyforslag
KUN PÅ FORHÅNDSBESTILLING OG MINIMUM 10 PERSONER
Hvitløk- og urtestekte scampi
Lun grønnsakssalat, aioli og grillet foccacia
*
Namdalsbiffen
Godt modnet ytrefilet av lokal okse
Bakte rotgrønnsaker, smørstekte amadinepoteter og kantarellsaus
*
Sjokoladefondant med bær og vaniljeis
2-retter kr. 425,-
3-retter kr. 525,-
Carpaccio av røket laks
Ruccola, parmesan, kapers, god olivenolje og pesto
*
Helstekt ytrefilet av elg
Ovnsbakte rotgrønnsaker, sopp, rødløkkompott, fløtegratinerte poteter og portvinsaus
*
Creme Brulee
Med bær og bringebærsorbé
2-retter kr. 475,-
3-retter kr- 595,-
Caprese
Tomat- og mozzarellasalat med oliven og basilikum
*
Hvitløk- og rosmarinstekt lammefilet
Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus
*
Affogato, vaniljeis med espresso
2-retter kr. 455,-
3-retter kr. 545,-
Parmaskine
Melon og honning
*
Pannestekt kveitefilet
Med ertepurre, smørdampede grønnsaker, smørsaus og amadinepoteter
*
Bringebær gratinert med Sitrus zabaione
2-retter kr. 410,-
3-retter kr. 555,-
(2-retter = forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert)
Disse menyer FORHÅNDSBESTILLES (minimum 4 dager før) og forutsetter at alle tar det samme. MINIMUM ANTALL ER 10 PERSONER