Tinos Hotell
  • Om oss
    • Personvern
  • Restaurant
  • Meny
    • À la carte
    • Tapas
    • Koldtbord
    • Førjulsmeny
    • 2- og 3-retters meny
    • Take away
    • Matallergi
  • Rom
  • Ledig stilling
  • Kontakt

 

  • Home
  • Meny
  • 2- og 3-retters meny

Menyforslag

KUN PÅ FORHÅNDSBESTILLING OG MINIMUM 10 PERSONER

Hvitløk- og urtestekte scampi
Lun grønnsakssalat, aioli og grillet foccacia

*

Namdalsbiffen
Godt modnet ytrefilet av lokal okse
Bakte rotgrønnsaker, smørstekte amadinepoteter og kantarellsaus

*

Sjokoladefondant med bær og vaniljeis

2-retter kr. 425,-
3-retter kr. 525,-

Tinos-border

Carpaccio av røket laks
Ruccola, parmesan, kapers, god olivenolje og pesto

*

Helstekt ytrefilet av elg
Ovnsbakte rotgrønnsaker, sopp, rødløkkompott, fløtegratinerte poteter og portvinsaus

*

Creme Brulee
Med bær og bringebærsorbé

2-retter kr. 475,-
3-retter kr- 595,-

Tinos-border

Caprese
Tomat- og mozzarellasalat med oliven og basilikum

*

Hvitløk- og rosmarinstekt lammefilet
Sauterte grønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus

*

Affogato, vaniljeis med espresso

2-retter kr. 455,-
3-retter kr. 545,-

Tinos-border

Parmaskine
Melon og honning

*

Pannestekt kveitefilet
Med ertepurre, smørdampede grønnsaker, smørsaus og amadinepoteter

*

Bringebær gratinert med Sitrus zabaione

2-retter kr. 410,-
3-retter kr. 555,-

(2-retter = forrett og hovedrett eller hovedrett og dessert)

Disse menyer FORHÅNDSBESTILLES (minimum 4 dager før) og forutsetter at alle tar det samme. MINIMUM ANTALL ER 10 PERSONER

© 2025 Tinos Hotell AS – Design & utvikling: Kommunikasjonshuset Trio Media As
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok